in , , , ,

LiefLief Om van te huilenOm van te huilen

17-jarige toont aan terminaal zieke papa hoe hij er later als politieagent zou uitzien.

De 17-jarige Deniz is vastbesloten om later politieagent te worden. Hij droomde er altijd van dat zijn vader hem in uniform zou kunnen zien. Er is echter één probleem: de vader van Deniz is ongeneeslijk ziek en zou zijn zoon nooit als politieagent kunnen zien.

De vader van Deniz is zijn vurigste supporter en het brak het hart van Deniz dat papa nooit zou kunnen zien hoe hij zijn grote droom verwezenlijkte. Daarom besloot Deniz om zijn terminaal zieke papa te verrassen en hem een ‘blik in de toekomst’ te gunnen.

Samen met zijn mama ging hij naar het politiebureau in Berkel en Rodenrijs, waar hij aan de politieagenten vroeg: “Zou ik heel even een uniform mogen aantrekken om mijn vader een blik in mijn toekomst te gunnen?”

De medelevende agenten aarzelden geen seconde en gaven hem de volgende dag al een uniform. Deniz trok het meteen aan en bracht zijn vader een bezoekje. Op Instagram schreven de agenten: “Het leverde dit mooie plaatje op en een herinnering die Deniz nog lang zal koesteren.”

View this post on Instagram

Als je er al jarenlang van droomt om bij de #politie te komen werken, dan kan je natuurlijk niet wachten totdat je je uniform aantrekt en je ouders je nieuwe werkoutfit laat zien. Ook de 17-jarige Deniz kon niet wachten op dat moment. Hij is van plan om op korte termijn te solliciteren als surveillant, zijn vader werd zijn grootste supporter. Deniz' vader werd echter ongeneeslijk ziek en belandde in het ziekenhuis. De kans dat hij zijn zoon in de toekomst zou zien werken bij de politie, is nihil. En dus besloot Deniz om samen met zijn moeder naar het politiebureau in #berkelenrodenrijs te gaan met één prangende vraag: 'Zou ik heel even een uniform mogen aantrekken om mijn vader een blik in "mijn toekomst" te gunnen?' Daar hoefden twee wijkagenten niet langer over na te denken. De volgende dag werd Deniz opgebeld door de agent met de vraag welke maat kleding hij had en diezelfde middag kon de jongen in uniform zijn vader in het ziekenhuis opzoeken. Het leverde dit mooie plaatje op en een herinnering die Deniz nog lang zal koesteren.

A post shared by Politie eenheid Rotterdam (@politieeenheidrotterdam) on

DEEL dit bericht als ook jij de tranen in de ogen kreeg!

Bron en afbeeldingen: Instagram en EditieNL

Buren in Den Haag worden horendol van lawaai spelende schoolkinderen.

Studentenclub geschorst nadat ze hond dwongen om bier te drinken.