in , , ,

OMGOMG BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

11-jarig meisje filmt obsceen pestgedrag lerares, maar zij is diegene die gestraft wordt.

Toen de 11-jarige Brianna Cooper getuige was van pestgedrag in haar klasje, besloot ze om iets te doen waar elke ouder trots op zou zijn.

Met haar smartphone filmde ze de pestkop die een klasgenootje van haar belachelijk maakte.

Maar dit was geen ‘gewoon’ geval van pesten. Dit kind werd niet gepest door een ander kind. De pestkop in kwestie was de lerares van Brianna!

Volgens de lokale media had de lerares meer dan eens leerlingen gepest met hun uiterlijk en gewicht. En dus besloot de kleine Brianna om er iets aan te doen. De ondernemende jongedame nam haar telefoon en begon te filmen.

“Dikste kind in de klas en je gedraagt je als de kleinste”, zegt de lerares. “Ik vraag me af hoe je moeder eruitziet.”

Meer nog, de lerares uitte ook bedreigingen tegen de leerling.Brianna legde het misbruik vast en overhandigde de beelden aan een andere leraar. De pestende lerares werd ontslagen, maar wat de school dan besliste, sloeg iedereen met verstomming. De 11-jarige werd niet geprezen voor haar moedige daad, maar kreeg 5 dagen schorsing.

Het meisje kreeg de straf omdat het in de staat Florida naar verluidt illegaal is om een leraar te filmen.

Haar moeder, Cassie, was geschokt en argumenteerde dat Brianna niet wist dat ze een wet schond. Ze wilde gewoon het goede doen.

Het lijkt ons inderdaad een beetje oneerlijk om een klein meisje te straffen, gewoon omdat ze een einde wilde maken aan het misbruikende gedrag van een lerares. Wat vind jij van deze situatie? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Newsner en YouTube

Papa van vier dochtertjes toont de brutale realiteit van het vaderschap.

Kerel komt aan in Amsterdam en ontdekt dat zijn Airbnb een container is.