in , , ,

LiefLief

10-jarige jongen filmt hoe moeder bevalt in rijdende auto.

Waarschuwing: De onderstaande video bevat live beelden van een bevalling en zouden op sommige personen schokkend kunnen overkomen.

Een 10-jarige jongen legde het moment vast waarop zijn moeder beviel op de passagiersstoel van hun rijdende auto.

De beelden tonen hoe de moeder met haar voeten op het dasboard ligt, terwijl de vader Michael Addison zo snel, maar ook zo veilig mogelijk, naar het ziekenhuis probeert te rijden. Het ziekenhuis bevond zich op zo’n tien minuutjes.

Enkele minuten nadat ze vertrokken waren, werd het duidelijk dat baby Joilee niet wilde wachten tot in het ziekenhuis. Vier minuutjes nadat ze in de auto gestapt waren, was hij er al!

Het moment werd door de broer van de baby, de tienjarige Jayden, op camera vastgelegd. Papa Michael vertelde aan ABC13: “We waren een prebevallingsvideo aan het maken en bereidden ons voor op de komst van onze baby. We hadden niet verwacht dat het binnen de vier minuten zou gebeuren!”

In de video zien we hoe papa Michael de camera toespreekt en zegt: “Joilee, het is je papa, ik wilde je gewoon laten weten, je maakt een grote opwachting in mijn auto, we waren onderweg naar het ziekenhuis, we houden van je, en we zullen je snel zien.”

De zoon van Michael, Jayden, is echter meer bezorgd over de praktische kant van de zaak en zei: “Haast je!”

Wanneer de familie eindelijk bij het ziekenhuis aankomt, begint het kleintje te huilen. Later liet de familie weten dat moeder en kind het goed stellen.

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n spannende beelden vond!

Waarschuwing: Onderstaande video niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Bron en afbeeldingen: ABC13, Twitter en UNILAD

Matador in achterste gespietst door razende stier.

Kersverse ouders vergeten pasgeboren baby in taxi die hen van ziekenhuis naar huis had gebracht.